الطبخة اليوم تسمى المعكرونة الازباكتى اول حاجة تشتريها وتغلى ماء وبعد ذلك تضع الشعرية اللى هى المعكرونة الازبكتى وبعد ذلك ناتى بطماطم ونقشر الفضللات الذى بالطماطم ونقشر الطماطم ونضعها فى الخلاط ونضرب بالخلاط وبعد ذلك نضع الطماطم تسوى على النار فتسمى الصلصة وناتى بالمعكرونة وهى بيضاء نضعها على الطبق ونترك الحروف فى الطبق وبعد ذلك ناتى بالصلصة عندما تستوى ونرشها على المعكرونة ونعمل بقشر الطماطم وردة ونضعها حولين المعكرونة ولكن لاتسى لما تستوى المعكرونة نضعها على المصفاه لكى تصفى الماء الذى بها وانتهت اكلتنا
طريقة التقديم
1- ناتى بصنية شكلها رائع
2-نضع الشوق والملاعق فى منديل مفرود نظيف ونلف المنديل حول الشوك والملاعق يعنى تاتى بملعقة تلفها فى منديل وحدها وتاتى بشوكة تلفها فى منديل وحدها تاتى بسكين تلفها فى منديل وحدها
3-نضع بيبسى او سبرايت او كوكا او ميريندا فى كوب نظيف ونضع الكوب فى الصنية على الشىء الذى له منظر جميل مدور للكوب
3-طبعا انتم اعلم اى شىء تريدين تقديمه مع المعكرونة كمثل بوفتيك فراخ بوفتيك لحمة او بطاطس مقلية لكن البطاطس تشتريها فى اكياس يعنى تذهب الى السوبر ماركت وتشترى البطاطس الذى تكون جاهزة مقشرة يتبقى فقط القلى (التحمير) وتضعها عند المعكرونة
5-والان الطبق جاهز بتحضيره لضيفك
6-وطبعا مع المعكرونة نحلى كمثل فواكه بسكويت جاتو شكولاتة يكونو فى طبق وصنية اخرى
7- النهاية
طريقة التقديم
1- ناتى بصنية شكلها رائع
2-نضع الشوق والملاعق فى منديل مفرود نظيف ونلف المنديل حول الشوك والملاعق يعنى تاتى بملعقة تلفها فى منديل وحدها وتاتى بشوكة تلفها فى منديل وحدها تاتى بسكين تلفها فى منديل وحدها
3-نضع بيبسى او سبرايت او كوكا او ميريندا فى كوب نظيف ونضع الكوب فى الصنية على الشىء الذى له منظر جميل مدور للكوب
3-طبعا انتم اعلم اى شىء تريدين تقديمه مع المعكرونة كمثل بوفتيك فراخ بوفتيك لحمة او بطاطس مقلية لكن البطاطس تشتريها فى اكياس يعنى تذهب الى السوبر ماركت وتشترى البطاطس الذى تكون جاهزة مقشرة يتبقى فقط القلى (التحمير) وتضعها عند المعكرونة
5-والان الطبق جاهز بتحضيره لضيفك
6-وطبعا مع المعكرونة نحلى كمثل فواكه بسكويت جاتو شكولاتة يكونو فى طبق وصنية اخرى
7- النهاية